И финалната петица за Мистър BGvolleyball.com 2019 e ...


И финалната петица за Мистър BGvolleyball.com 2019 e ...
21-08-2019 11:30 | BGvolleyball.com

 

Завърши втората фаза в конкурса Мистър BGvolleyball.com 2019. Читателите имаха възможност да гласуват за любимците си до 20 август, в резултат на което определиха финалната петица от деветте претенденти за короната, започнали надпреварата.

 

Най-много читателски гласове спечели балканският шампион до 17 години и вицешампион на Европа Войн Войнов, който играе за ВК Люлин. Така на практика се получава разместване след втората фаза, като победителят от първия етап Димитър Дулчев от Неа Саламина (Лимасол) завършва на втората позиция. 

 


 

На трето място аудиторията класира волейболистът на ВК Берое 2016 (Стара Загора) Руско Тонев, четвърти е либерото на Арда (Кърджали) Тома Станков. Петицата се оформя от Симеон Добрев от Дунав (Русе). 

 

Припомняме ви, че във втората фаза претендентите отговаряха на въпроси, подготвени от екипа на сайта, разкриващи същността на всеки играч. 

 

Избраните кандидати продължават в третия, последен етап на конкурса, който ще завърши през септември. Подробности за условията и гласуването в последната фаза - очаквайте през следващите дни.

 

 

Финалната петица на Мистър BGvolleyball.com 2019:  

  1. Войн Войнов  - ВК Люлин 
  2. Димитър Дулчев - Неа Саламина (Лимасол) 
  3. Руско Тонев - ВК Берое 2016 (Стара Загора) 
  4. Тома Станков - Арда (Кърджали) 
  5. Симеон Добрев - Дунав (Русе) 

 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Мистър BGvolleyball.com 2019
Коментари
Други новини