ACE - първият талисман на европейската конфедерация по волейбол (видео)


21-08-2019 14:25 | BGvolleyball.com

 

След ребрендинга на европейската конфедерация по волейбол - CEV през тази година, дойде време и за първият талисман в Европа, който носи името ACE. Събирайки всички характеристики на състезател по волейбол, ACE е млада, бърза, пъргава и подскачаща катеричка, готова да поеме новото предизвикателство да бъде лицето на топ събитията в този спорт. 
 
"Името ACE е широко известно във волейбола и можете да сте сигурни, че нашият сладък и игрив талисман ще бъде голям хит сред всички фенове. ACE е готов да посрещне всички от нашето волейболно семейство, така че бъдете там, за да си направите селфи", съобщават от европейската конфедерация. 
 
Първото официално представяне на маскота ще бъде по време на предстоящите европейски първенства за жени и мъже 2019. Оттук нататък ACE ще присъства на всички турнири на CEV, включително плажен и снежен волейбол, за популяризиране на спорта в Европа.

 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: ЦЕВ, официален талисман, АСЕ, Европейско първенство волейбол 2019 жени, Европейско първенство волейбол 2019 мъже
Коментари
няма мачове
Други новини