Цветан Соколов: Нека този път тръгнем с идеята да играем добър волейбол (видео)


09-09-2019 19:17 | Ани Колева

Диагоналът на волейболните ни национали Цветан Соколов заяви преди отпътуването на тима ни за европейското първенство 2019, че основната цел е целият ни тим да играе добре и концентрирано на шампионата.

 

„Очакванията са големи, както винаги. Всички винаги казваме, че ще тръгваме с голямата кошница, нека този път тръгнем с идеята да играем добър волейбол. Моята цел е да покажем всичко, на което сме способни. Не сме показали това, което можем по време на подготовката. Наблегнахме много на физическата подготовката, защото европейският шампионат е доста дълъг. Виждаха се доста хубави страни по време на приятелските срещи. Италия си е волейболна страна, няма нужда от представяне. Франция винаги участва във финалните четворки през последните години. Срещу Румъния, Гърция и Португалия не съм играл доста отдавна, но нека гледаме от нашата страна на мрежата. При по-добро класиране в групата, след това ще има и по-лек съперник. Няма мачове без значение, всеки се стреми да побеждава. 

 

Какво каза още Цветан Соколов вижте във видео материала.

 

Програма за мачовете на европейското първенство вижте тук.

 

 

 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Цветан Соколов, България национален отбор волейбол мъже, Европейско първенство волейбол 2019 мъже
Коментари
няма мачове
Други новини