Алекс и Владо Николови за успехите и трудностите в съвместния път (видео)


15-09-2019 16:20

 

Владо Николов е един от най-успешните ни волейболисти. 15-годишният му син Алекс е тръгнал по стъпките му. Той играе в "Левски", а неговият треньор е баща му.

 

"Не бих казал, че с волейбола е любов от пръв поглед. Не се справях добре доста време, при мен нещата станаха с постоянство. На 15 е Алекс, а е втори на Европейско първенство с индивидуални награди, а аз на тази възраст не бях такъв", каза Владо Николов в интервю пред Ива Софиянска-Божкова за NOVA

 

Когато тренира Алекс, Владо се опитва да бъде максимално безпристрастен.

 

Един от най-успешните ни волейболисти смята, че името в спорта няма как да помага на състезателя.

"Говорейки за спортно-техническата част, аз решавам нещата. Идва Европейското първенство и трябва да кажа на французи, италианци, поляци: "Това е моят син и срещу него няма да играете!", каза още Владо.

 

Двамата са изиграли няколко мача заедно и им било приятно. "Не беше нещо, което сме искали, но пък беше приятно. Играхме тази година на плажен волейбол. С лекота той успя да направи мачовете безинтересни и няма да играя с него повече", заяви Владо Николов.

 

 

 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Владимир Николов, Александър Николов, Левски София
Коментари
няма мачове
Други новини