Данчо Лазаров: Ще направим всичко възможно да спечелим олимпийската квалификация (видео)


25-09-2019 15:00 | Ани Колева

 

 

Работна среща с някои от членовете на УС на БФВ се състоя днес в офиса на централата, като бе обсъждано представянето на мъжкия национален отбор на европейското първенство по волейбол 2019. Президентът на БФВ Данчо Лазаров заяви пред BGvolleyball.com, че ще бъдат проведени разговори със селекционера Силвано Пранди, с цел да бъдат привлечени всички опитни и класни волейболисти на България за предстоящата олимпийска квалификация.
 
"Имахме работна среща, в която задачата, заради която се събрахме, е да анализираме ситуацията около представянето на българския национален отбор на европейското първенство. Да разменим мнения и идеи как нещата да се поправят и да подготвим заседание на Управителен съвет.
 
Оценката за представянето е ясна - това е едно недобро представяне, даже подчертах, че от 2005 година, когато не  участвахме, нямаме толкова слабо класиране, както тазгодишното - извън осмицата.
 
Предстоят разговори със Силвано Пранди с цел привличане на всички опитни и намиращи се в оптимално състояние волейболисти на България за предстоящата олимпийска квалификация през януари.
 
Всичко е подчинено на това, че бихме искали страната ни да се представи със силно мотивиран и добре подготвен отбор на тази квалификация. Ще направим всичко възможно да имаме боеспособен отбор и турнирът да бъде спечелен".
 
Цялото интервю с Данчо Лазаров гледайте във видео-материала.
 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Данчо Лазаров, Силвано Пранди, България национален отбор волейбол мъже, Европейско първенство волейбол 2019 мъже, БФВ, Олимпийска квалификация волейбол 2020 мъже
Коментари
Други новини