И Мис BGvolleyball.com 2019 e ...


И Мис BGvolleyball.com 2019 e ...
27-09-2019 13:00 | BGvolleyball.com

 

Завърши гласуването в конкурса за Мис BGvolleyball.com 2019! Шестата победителка и нейните подгласнички вече са ясни, благодарение на вашите гласове.  

 

Победителката в шестото издание на конкурса за Мис BGvolleyball.com 2019 е ... волейболистката на ВК Ахил (София) Михаела Гулева. 

 

 

178-сантиметровата Гулева, която играе на поста посрещачсъбра най-голям вот на читателите в първите два етапа. Започва да тренира в родния си клуб Бдин-Вида (Видин), а от две години е част от столичния Ахил. 

 

На втора позиция се нареди състезателката на Марек Юнион-Ивкони (Дупница) Йорданка Рангелова. Рангелова е на 18 години и играе на поста център. От четири години се занимава с волейбол, учи специалност икономическа информатика и се обучава допълнително като програмист.

 

 

Трета е Божидара Миткова - от редиците на реферите. 26-годишната претендентка се занимава със съдийство от седем години, извън терена нейно поприще е медицината. 

 

 

Извън тройката остана Елеонора Стоянова, също рефер. Родена е в град Пазарджик, започва да тренира волейбол в началното училище. 

 

 

Новата Мис ще бъде коронясана по време на официалната церемония, която ще се състои на 14 октомври (понеделник). 


Освен наградите за победителите в двата пола, излъчени от читателите на съответните сайтове, най-красивите спортисти-призьори в анкетите, ще бъдат главни герои и на специален календар, който ще покаже красивата страна на спорта и ще популяризира активния начин на живот. 

 

Първоначалните номинации за Мис BGvolleyball.com бяха направени от читателите и съвместен екип на специализирания сайт BGvolleyball.com и медийната група ЕС МЕДИА АД – инициатори на проявата.  

 

Участваха само картотекирани състезателки в Българска федерация по волейбол, навършили 16 години, както и представители на съдиите.  

 

През този сезон на Мис BGvolleyball.com 2019 претендентките бяха 10, като трябваше да отговорят и на специални въпроси, в които да покажат и въображение, и да разкрият черти от характера си. Кандидатките заснеха и специални видеа - демонстрирайки талант, или призовавайки аудиторията да гласува.   

 

 

Интервю с Божидара Миткова, припомни си - ТУК.

 

Интервю с Йорданка Рангелова, припомни си - ТУК.

 

Интервю с Михаела Гулева, припомни си - ТУК.

 

Интервю с Елеонора Стоянова, припомни си - ТУК. 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Мис BGvolleyball.com 2019
Коментари
Други новини