Методи Ананиев: Ще помагам на Левски (видео)


23-10-2019 10:47 | BGvolleyball.com

 

Методи Ананиев е добре познато име за българските волейболни фенове. Опитният играч отново се завърна на родния терен, за да облече екипа на Левски. След дълги години в чужбина, Ананиев отново ще се състезава в първенството на Суперлигата.

 

„За мен винаги е било суперприятно да се завърна в България и да играя пред родна публика. Сега започнах подготовка с отбора и оставам. Сега трябва да градим отбора, в който има много млади и много опитни състезатели. Ядрото е голям микс от доста млади момчета и доста опитни”, сподели пред „Златният гейм” Методи Ананиев.

 

„За мен е било важно, когато играеш за един отбор, да даваш всичко от себе си, независимо в кой отбор си. Ние играем професионален волейбол.”

 

„Колкото до Левски и ЦСКА - състоянието им зависи от намирането на финанси. 14 състезателя минимум само за мъжкия отбор, плюс треньорски щаб, възстановяване, физическа подготовка, детска школа - всичко това са разходи, които трябва да се покриват. Трябва да има начин да се привлече спонсор.”

 

„Ще бъда с отбора, докато не си намеря отбор в чужбина. Нямам нищо против да остана и до края на годината. Ако се наложи, ще помагам, иначе оставам младите да добиват опит.”

 

„Допускаме грешки, които след разговор с щаба се дължат повече на притеснение, донякъде на неопитност, но тези неща в процеса на първенството ще се изчистят”, коментира още Методи Ананиев.
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Методи Ананиев, Левски София, ЦСКА, Национална волейболна лига 2020 Суперлига
Коментари
Други новини