Борис Гюдеров и Васил Симов вече са част от Международната волейболна зала на славата (снимки+видео)


Борис Гюдеров и Васил Симов вече са част от Международната волейболна зала на славата (снимки+видео)
Дъщерята на Борис Гюдеров - Ваня Гюдерова и семейството на Атанас Ваклинов приеха специалните плакети на името на двамата наши големи състезатели във волейбола
11-11-2019 20:00 | BGvolleyball.com

 

Едни от най-големите имена в българския волейбол  - Борис Гюдеров и Васил Симов влязоха официално в Международната волейболна зала на славата (IVHF), която се намира в град Холиоук, щата Масачузетс (САЩ).

 

Борис Гюдеров е избран в категория „Играчи“, а Васил Симов получава голямата чест единствен през този сезон в категория „Треньори“.

 

 

За номинацията на двете големи родни легенди имат заслуга Българска федерация по волейбол, управата на град Перник, както и българинът Атанас Ваклинов, който живее в Америка и който е бил състезател на Борис Гюдеров в Миньор (Перник).

 

 

Официалната церемония беше проведена на 09.11.2019 г. Семейството на г-н Ваклинов беше упълномощено да получи плакет и специален пръстен на името на Васил Симов. От страна на Борис Гюдеров плакета получи неговата дъщеря Ваня Гюдерова.

 

 

Това е голямо и поредно признание за българския волейбол и неговите успехи на световно ниво през изминалите години. Страната ни и родният волейбол се гордеят с двамата велики български волейболисти.

 

 

Благодарим на семейство Ваклинови за предоставените снимки и видео.

 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Борис Гюдеров, Васил Симов, Междунродна волейболна зала на славата
Коментари
Други новини