За късата памет и чисто новите бунтари


За късата памет и чисто новите бунтари
18-11-2019 12:15

 

По повод последните събития във волейбола, в които Инициативен комитет поиска на специална пресконференция генерални промени в управлението на Българска федерация по волейбол, може да се окаже така, че име във волейбола като Любо Ганев, има вероятност да бъде употребено в името на целите на опозицията.
 
Бунтарите срещу Данчо Лазаров явно си мислят, че в българския волейбол не ги познават и разчитат на късата памет на волейболните хара. И вероятно през главите на Владо Николов и Сашо Попов минава мисълта, че като се явяват с разменени цветове на клубните си принадлежности – цесекарят в синьо, а левскарят – в червено, ще излезе, че са чисто нови. 
 
Трудно с твърдения за „рекет, изнудване и заплахи“ към клубовете от страна на Лазаров, може да се прикрие фалитът на ВК ЦСКА при Сашо и фактът, че Владо взе без пари един цял клуб от същия този човек, срещу когото се бунтува сега. Да не говорим за Иван Сеферинов, който навремето бе изключван от волейбола, а след това демонстрира близост с Лазаров. Сега пак е от другата страна, като отново търси някаква изгода. 
 
Може да се предположи, че Любо Ганев, който бе развят като знаме от опозицията, макар и в петък да бе обявено, че има и доста друи кандидати за президент, има вероятност да бъде употребен. На път е да се получи същото, което стана с волейболна легенда като Димитър Златанов преди двайсетина години. Първо го употребиха срещу тогавашният президент на БФВ Валентин Заяков, а след това се оказа ненужен. 
 
Може би Любо Ганев не бива да допуска да се случи това и с него и следва да бъде по-последователен. 
 
Автор: Петър Георгиев, читател на BGvolleyball.com

 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Александър Попов, Владимир Николов, Данчо Лазаров, инициативен комитет за промени в българския волейбол, Любо Ганев, БФВ
Коментари
palms bet 7sport.net
Други новини