Националният волейболен фенклуб на България стана на осем години


Националният волейболен фенклуб на България стана на осем години
26-11-2019 14:15 | BGvolleyball.com

Националният волейболен фенклуб на България празнува рожден ден на 26 ноември, като навършва осем години. Организираните фенове, които дават невероятна подкрепа на националните ни отбори от всички възрасти, както и на много от нашите играчи в чужбина, се събират за първи път на днешния ден през 2011 година. Група съмишлиници, водени от общата си любов към волейбола, учредяват своята организдация в София в „K Fitness & Wellness Complex”, а за председател е избран Георги Христов.

 

От този ден до сега Националният фенклуб е бил и продължава да бъде страхотна опора на родните волейболисти и волейболистки, като е заедно с отборите ни и в моменти на успехи и голяма радстост, и в моменти на трудности и сълзи.

 

 
Неговите представители са навсякъде, независимо къде се провежда съответната надпревара, като не пропускат никое волейболно събитие по света.  От своя страна българските "лъвове" и "лъвици" пък разчитат на своите фенове, като се получава една обща спойка, с каквато малко дължави могат да се похвалят.
 
Нещо повече - родните фенове са не само всеотдайни, но и много колоритни, като получават признание за своите способности  и невероятно излъчване от другите общности в Европа и по света!  
 
"Колко бързо времето лети - ето, вече сме на осем години. На днешния роджен ден пожелавам на всички наши членове да бъдем все така единни, неповторими и да продължаваме да оказваме подкрепа на националните отбори на България", коментира за BGvolleyball.com председателят на Българският национален фенклуб Георги Христов.
 
 
"След осмата ни година ние продължаваме да бъдем все още "деца", но и вече порастваме, затова си пожелавам да помъдряваме като организация."
 
"Пожелавам на всички наши членове да изпитат в бъдеще много радостни моменти с българските "лъвове" и "лъвици". Ние пак ще бъдем там - където са и те и ще даваме своята безрезервна подкрепа. Ще бъдем на олимпийската квалификация в Берлин при мъжете, ще бъдем на олимпийската квалификация в Апелдорн (Холандия) при жените. Стягаме редиците от сега и пожелаваме успех на националите", допълни Георги Христов.
 
 
Екипът на BGvolleyball.com честити рожденния ден на Българския национален волейболен фенклуб на България и поздравява всички негови членове. Пожелаваме много здраве и още по-голямо развитие на организационно ниво. Фенклубът бъде все така всеотдаен в подкрепата си и винаги близо до националните ни отбори на България!

 
---

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
няма мачове
Други новини