Владимир Николов: Разчитаме на подкрепата на близо 48 клуба


Владимир Николов: Разчитаме на подкрепата на близо 48 клуба
27-11-2019 14:23 | BGvolleyball.com

Един от президентите на ВК Левски София Владимир Николов заяви на официалната пресконференция днес, на която, Инициативен комитет издигна кандидатурата на Любо Ганев за президент на БФВ, че са готови да внесат искане за извънредно Общо събрание.

 

“До два дни внасяме предложение пред Управителния съвет на БФВолейбол за свикване на Извънредно общо събрание с кандидатурата на Любо Ганев за председател на УС. След входирането, Управителният съвет на федерацията има срок от две седмици за да свика заседание и да се произнесе по искането. Ако предложението не бъде гласувано на УС, тогава се отива на съд“, разясни Владимир Николов.

 

Според него е важно всички клубове да присъстват на Общото събрание на 20 декември.

 

„За нас е важно на Общото събрание на 20 декември в Казанлък всички клубове да бъдат там и с гласа си да поискат тази промяна", каза още Николов.

 

Той заяви, че Инициативният комитет има нужната подкрепа и разчита все повече от клубовете да окажат тази подкрепа.

 

„Искам да заявя част от статистиката след първата ни пресконференция. Говорил съм с 50 клуба досега и 90% от тях искат промяна в българския волейбол . Клубовете изразиха мнение, че промяна е нужна и те искат да работят за едно ново бъдеще с акцент върху детско-юношеската школа“, добави Николов.
---

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
няма мачове
Други новини