Инициативният комитет разкри кои са били трите кандидатури за председател на УС на БФВ


Инициативният комитет разкри кои са били трите кандидатури за председател на УС на БФВ
Президентът на ВК черно море Краси Илиев е бил единия избор на Инициативния комитет за президент на БФВ
27-11-2019 19:45 | BGvolleyball.com

 

От Инициативния комитет за промени в българския волейбол разкриха кои са били тримата членове на УС на БФВолейбол, с които е водено разговори за издигане на кандидатура за президент на федерацията.

 

 

Президентът на ВК Черно море (Варна) Красимир Илиев е бил единия избор на опозицията за председател на бъдещ УС на федерацията. Според опозицията той е дългогодишен член на УС, бивш председател на Националната волейболна лига и човек с много опит. След водени продължителни разговори с него обаче, Краси Илиев е заявил своя отказ поради невъзможността да съвместява бизнеса си с административната работа във волейболната федерация.

 

Другият човек, с който са водени разговори по темата е членът на УС и президентът на ВК Марица (Пловдив) Илия Динков. Той също е бизнесмен и отказва по същата причина.

 

 

Така опозицията води разговори с члена на УС и вицепрезидент на БФВ Любо Ганев, като на днешната официална пресконференция бе издигната официално неговата кандидатура за бъдещ председател на УС на БФВ.

 


 

От своя страна Любо Ганев заяви, че при спечелване  на поетата инициатива, Илия Динков се е съгласил да поеме функцията на първи вицепрезидент на федерацията.
---

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Красимир Илиев, Илия Динков, Любо Ганев, БФВ
Коментари
няма мачове
Други новини