Борислав Кьосев: Защо да не се кандидатирам за президент?


 Борислав Кьосев: Защо да не се кандидатирам за президент?
04-12-2019 20:10 | BGvolleyball.com

 

Дългогодишният член на Управителния съвет на Българска федерация волейбол - Борислав Кьосев, заяви, че обмисля да подаде кандидатурата си за президент на централата. За подобен ход оповести друг кандидат за шеф на този спорт у нас - Любомир Ганев, който беше издигнат от опозицията на настоящото управление.

 

Преди дни в Любо Ганев беше категоричен, че досегашният президент Данчо Лазаров няма да поиска нов мандат, а ще се оттегли за сметка на някои от приближените му.

 

"Аз съм Боре Кьосев – не съм Данчо Лазаров, не съм Любо Ганев. Ако трябва и сметна, че е хубаво за обществеността, е нормално да си подам кандидатурата, като Любо Ганев. Какво да ми пречи? Занимавам се с бизнес, разбирам от отношения, нямам проблем с хората. Ако преценя, имам сили и хората", каза пред bTV Кьосев.

 

Той също е на мнение, че Лазаров няма да продължи да ръководи БФВ и ще бъде заменен след свикване на Конгрес през януари 2020 година.


"Говорил съм с Данчо Лазаров. Каза, че се е изчерпал, няма да тръгне да навреди на волейбола. Въпросът е как ще се случи това. Мисля, че в близко бъдеще трябва да се седнат на едни преговори с господин Лазаров, защото аз, и да се кандидатирам за президент заедно с Любо Ганев, това е чисто демократично. На мен ми се обаждат хора и ми казват: "Господин Кьосев, моля ви, кандидатирайте се, защото смятаме, че вие сте една обединителна фигура, която може да обединиш и опозицията и сегашното ръководство", разказа още той.

 


 

 

---

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини