Избраха Пламен Константинов за национален селекционер!


Избраха Пламен Константинов за национален селекционер!
07-07-2014 12:10 | Калин Трифонов

Новият треньор на волейболистите подкрепен с единодушие

 

Пламен Константинов е новият селекционер на мъжкия национален отбор по волейбол на България. Решението бе взето на заседание на Управителния съвет на родната федерация, което се проведе в столичния хотел Витоша.

 

Българският специалист замени на поста Камило Плачи, който подаде оставка в началото на седмицата. 

 

При избора направи впечатление голямата подкрепа, която новият селекционер получи, като при гласуването Пламен Константинов бе избран с мнозинство.

 

Останалите два кандидата за старши-треньор на националите, които бяха оповестени - Мартин Стоев и досегашния помощник Найден Найденов не бяха разглеждани като варианти.


Пламен Константинов поема кормилото на националите в изключително важен момент за националния ни отбор, който съчетава тежките последици от слабото представяне на нашите в Световната лига през този сезон и предстоящото най-важно изпитание - Световното първенство в Полша.

 

Така той ще има нелеката задача да се страви със стабилизирането на отбора и подготовката за Мондиала. Същевременно Пламен е и наставник на руския Губерния (Нижни Новгород) като ще трябва да се раздава на два фронта.

 

-------

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !


Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Тагове: Пламен Константинов, България национален отбор волейбол мъже
Коментари
Други новини