Кметът на Казанлък предлага 20% увеличение на субсидията за спортните клубове


Кметът на Казанлък предлага 20% увеличение на субсидията за спортните клубове
16-01-2020 16:33 | www.kazanlak.com

 

С 20% да се увеличи субсидията за спортните клубове в община Казанлък предлага в новия проектобюджет 2020 кметът Галина Стоянова. Така, чрез финансово стимулиране, ще се даде възможност развитие на масовия спорт, като в същото време клубовете ще могат да подобрят качеството на своята работа, да се създадат благоприятни условия за максимална изява на състезателите и да се увеличи броят на активно ангажираните със спорт подрастващи.

 

В община Казанлък своята дейност развиват над 30 спортни клуба в различни насоки, сред които: волейбол, баскетбол, лека атетика, художествена гимнастика, спортно катерене, спортни танци, шах-мат, колоездене, стрелба, борба.

 

В помощ на развитието на спорта сред казанлъшките деца и младежи в момента продължава изграждането на новия тренировъчен миникомплекс по футбол с 3 мини игрища в района на Младежкия дом.

 
---

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини