До месец поставят покрива на столичната зала София Парк


До месец поставят покрива на столичната зала София Парк
22-01-2020 12:05 | BGvolleyball.com

 

След около мецес се очаква да бъде затворена отгоре столичната зала "София Парк", която се строи в рамките на комплекса Garitage Park. Вече са поставени покривните греди, следва изливане на основната трибуна и монтаж на покривното покритие. Изпълнителите на проекта са уверени, че до края на февруари залата ще бъде затворена и ще се премине към следващите етапи от изграждането й.

 

 

Съоръжението с капацитет до 1700 седящи места трябва да бъде завършено до лятото и от следващия сезон да се превърне в дом на волейболен клуб Левски София. В него ще могат да се ползват едновременно три волейболни игрища, които ще бъдат достъпни и за външни наематели. В "София Парк" може да се ползва и за баскетбол, както и за различни събития.

 

През март пък се очаква да отвори врати новият спортно-възстановителен център в Garitage park, който ще разполага с отделни зали за фитнес и кросфит, басейн, СПА зона и кабинети за физиотерапия.

 
---

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
Други новини