Румен Илиев и Васил Иванов спечелиха турнир по плажен волейбол в Русе


Румен Илиев и Васил Иванов спечелиха турнир по плажен волейбол в Русе
15-10-2014 16:01

Заключителният турнир Есен 2014 събра двойки от Русе и Варна

 

При голям интерес на 11 и 12 октомври на Арена за плажни спортове в спортен комплекс Ялта в Русе сдружение “Русе Волей Клуб” организира заключителения си турнир „Есен 2014” от поредицата турнири по плажен волейбол през годината.

 

Участие взеха десет двойки от Русе и Варна разпределени в три групи. Купата беше спечелена от русенската двойка Румен Илиев и Васил Иванов, съобщават още организаторите. На второ място е друга русенска двойка- Борис Ангелов и Явор Андреев.Т ихомир Иванов и Петър Цонев от Варна се класираха трети.

 

Организацията на турнира отново беше поверена на Сашо Тодоров, треньор в „Русе Волей”, подготвил редица национални волейболисти– Любо Ганев, Цанко Цанков, Милена Ботева, както и състезатели от българското и италианското първенство по плажен волейбол.

 

ruse.topnovini.bg

 

----

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !


Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.comТагове: плажен волейбол, Румен Илиев, Васил Иванов
Коментари
Други новини