Колодрума със заробващ договор за 15 години


Колодрума със заробващ договор за 15 години
12-02-2020 14:45 | в. 24 часа

"Не може 7000 лева да плащаме ток за едно спортно събитие в зала "Колодрума", изригна кметът на Пловдив Здравко Димитров. Той недоумява кой отбор у нас може да си позволи такъв разход и да наеме залата. 

 

За миналата година спортното съоръжение в Пловдив е имало 841 000 лева издръжка, а са проведени малко над 40 събития, като продадените билети са общо 18 000. Проучване на "24 часа" показа, че през миналата година над 10 отбора и федерации са се отказали да ползват зала "Кородрума".
 
"Не са виновни хората, които работят там. Подписан е заробващ договор за 15 години с енерго-разпределителното дружество от един зам.-кмет", каза Здравко Димитров. По думите му, ако в събота трябва да има събитие в залата, трябвало още днес да се обадят в ЕВН, за да отоплят съоръжението. "Сега сме заложници. Ще имам среща с проектантите на залата, за да видим как да се реши проблемът", допълни кметът.

 
---

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: зала Колодрума, Здравко Димитров
Коментари
няма мачове
Други новини