Любо Ганев: Ако всички гледаме към една цел ще има ползотворна работа (видео)


19-02-2020 15:43 | BGvolleyball.com

 

Вицепрезидентът и кандидатът на президент на БФВ Любо Ганев говори по различни теми пред камерите на предаването "Златният гейм". Той дискутира плановете за своя мандат, целите пред федерацията инфраструктурно и спортно-технически, както и даде пояснение по темата за бъдещето на националните отбори.

 

"По-важно от това дали аз ще съм председател на Българската федерация по волейбол, е това кои ще бъдат избрани в Управителния съвет. Сигурен съм, че хората, с които ще вляза, ще помогнат да бъдат постигнати видими резултати в подобрение на цялата ни дейност."

 

"Смятам, че ако всички гледаме към една цел, всички ще работят заедно. Срещнах се с тринадесет кмета досега, за да фиксираме местата на нашите събития за тази година. Искаме да създадем положителни емоции у хората, които посещават мачове, за да можем да създадем позитивна фенска култура".

 

"Колкото и да са задълженията на федерацията мисля, че максимум в рамките на една година ще ги изчистим. Работим по въпроса за финансирането. Желанието ни е да намерим няколко постоянни партньори на федерацията по волейбол, потенциално за срок от 3-4 години. Планираме и едно голямо събитие, но за момента искаме да го запазим в тайна".

 

"Всички клубове има горе-долу едни и същи проблеми, сред които, един от основните е с трансферите на играчи под 18-годишна възраст. Както във всеки един спорт мисля, че трябва да има 3-4 малки клуба, които да захранват по-големият с деца и състезатели и съответно по-големият клуб да помага на малките, финансово най-вече".

 

"Няма нито една федерация, която може да плати толкова пари на националните си състезатели, колкото клубните им отбори. Ще се опитаме да договорим за момчетата солидни премии при евентуално класиране във финалната шестица на Лигата на Нациите".

 

"Още на 13-ти март след събранието и избора на управителен съвет ще утвърдим новите треньори на националните ни отбори. Ще обсъдим всички възможни кандидатури и ще изберем най-добрата", завърши Ганев.

 
---

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Любо Ганев, БФВ, България национален отбор волейбол мъже, България национален отбор волейбол жени
Коментари
няма мачове
Други новини