Антон Бонов в Студио СПРИНТ: Олимпийският ни отбор ще бъде от 6 до 10 атлети (видео)


20-02-2020 18:00 | BGvolleyball.com

 

„Олимпийският ни отбор ще бъде от 6 до 10 атлети”, заяви очакванията си за предстоящето топ-събитие през годината Антон Бонов, координатор към Българска федерация по лека атлетика и главен редактор на списание „Атлетика”.

 

„До момента Мирела Демирева и Ивет Лалова имат квоти, но за мен и Тихомир Иванов, Габриела Петрова и Радослава Мавродиева са сигурни участници в Токио. Има още няколко атлети, които имат шансове”, каза още Бонов.

 

Той не се притеснява, че върлуващият коронавирус в Азия ще попречи на провеждането на Олимпийските игри. „И преди Игрите в Рио имаше подобен проблем с вируса Зика, но за Олимпиадата отшумя. Моето мнение, че и коронавирусът ще отшуми с края на зимата”, сподели Бонов.

 

В Студио СПРИНТ той направи обширен анализ на изминаващия сезон в зала за българските атлети и как решенето на Световната атлетика да отмени с година първенството на планетата под покрив се отразява на спортиистите.

 

Гледайте любопитния разговор с Антон Бонов в Студио СПРИНТ, а в архива на Студио СПРИНТ можете да чуете още много интервюта на спортна тема - ТУК

 
---

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: студио Спринт, Яна Касова, Антон Бонов
Коментари
няма мачове
Други новини