Сърбия награди най-добрите си волейболисти


Сърбия награди най-добрите си волейболисти
27-12-2014 11:30 | Ивайло Пампулов

Специално отличие имаше и за вече бившия селекционер на Репрезентацията Игор Колакович

 

По традиция в края на годината сръбската волейболна федерация организира коктейл, на който бяха връчени и наградите на най-добрите състезатели и треньори.

При мъжете за №1 бе избран централният блокировач на полския Скра (Белхатув) Сречко Лисинац, а при жените - разпределителката на полския Хемик (Полице) Майа Огниенович.

На церемонията бяха отличени и най-добрите млади състезатели, като при мъжете това е Давид Мехич от Войводина (Нови Сад), а при жените - Тияна Бошкович от Партизан (Белград). Милена Матич и Стефан Баста бяха отличени като най-добри състезатели в плажния волейбол.

Специална награда имаше и за черногореца Игор Колакович, който до Световното първенство водеше мъжкия национален отбор, но след това напусна поста си. Специалистът бе отличен за заслугите му към Репрезентацията.

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !


Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Майа Огниенович, Сречко Лисинац, Игор Колакович, Сърбия национален отбор волейбол мъже, Давид Мехич, Тияна Бошкович, Милена Матич, Стефан Баста
Коментари
няма мачове
Други новини