Шампиони по плажен волейбол са номер едно в Кърджали


Шампиони по плажен волейбол са номер едно в Кърджали
Делчо Раев и Кирил Хаджиев през лятото
28-12-2014 10:02

Кирил Хаджиев и Делчо Раев взеха купата за най–добри спортисти на 2014 година в Кърджали, съобщават местните медии. Церемонията по награждаването на 10-те най-добри спортисти на 2014 събра много състезатели, треньори, спортни деятели.

 

Преди да обявят имената на победителите бе открита изложба по случай 95 години от създаването на организираното физкултурно движение в града. Изключително богат снимков материал върна бивши и настоящи спортни деятели и граждани на Кърджали към моментите на най-важните спортни събития в региона от 1919 година до днес.

Подгласници на Хаджиев и Раев са състезателката по водна топка Ива Тончева и победителката по канадска борба Емилия Стоянова.

 

При юношите наградата за спортист на годината бе присъдена на републиканския шампион Симеон Топузлиев - волейболист и капитан на отбора на СОУ "П.Р. Славейков".

 
Бяха връчени и четири специални награди за изключителен принос към спорта в общината, като една от тях бе за волейболния тим на СОУ ”П.Р.Славейков” във възрастова група V-VІІ клас, който е републикански шампион.
 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !


Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: плажен волейбол, Кирил Хаджиев, Делчо Раев
Коментари
няма мачове
Други новини