Запалиха олимпийския огън без публика


Запалиха олимпийския огън без публика
12-03-2020 16:02 | BGvolleyball.com

 

Олимпийският огън беше запален в Древна Олимпия и щафетата поема по пътя си, за да стигне до Токио, където от 24 юли до 9 август трябва да се проведат игрите.

 

За пръв път от 1984 г. церемонията се проведе без зрители заради разпространението на коронавируса. Очаква се на 19 март в Атина огънят да бъде предаден на организаторите на олимпийските игри, които да го пренесат в Токио.

 

 

Японците и Международният олимпийски комитет (МОК) продължават да твърдят, че игрите ще се проведат по план (24 юли - 9 август) въпреки поставянето под съмнение заради COVID-19.

 

След като пламъкът бъде запален на олимпийския стадион на 24 юли, малко над 11 000 спортисти, представляващи 206 национални олимпийски комитета и олимпийският отбор на МОК за бежанци, ще се състезават в в отдените спортове по време на Игрите.

 
 

 

 

---

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Токио 2020
Коментари
няма мачове
Други новини