Карантина: Неймар играе плажен волейбол в имение за 8 милиона евро (снимки)


Карантина: Неймар играе плажен волейбол в имение за 8 милиона евро (снимки)
Най-скъпият футболист прекарва карантината си с плажен волейбол в имение за осем милиона
04-04-2020 19:00 | isport.ua | BGvolleyball.com

 

Звездата на френския ПСЖ и бразилския национален отбор Неймар и приятелите му отлетяха у дома в частен самолет, като групата се наслаждава на забавна карантина.

 

Футболистът сподели снимки в социалните мрежи, на които се вижда, че играе плажен волейбол със своите другари. Ваканцията му предизвика много негативни коментари в мрежата, но самият Неймар настоява, че не нарушава правилата за карантина.

 

 

Играчът и приятелите му се настаниха в шикозно имение, разположено в Рио де Жанейро и придобито от бразилеца през 2016 година за осем милиона евро. Разбира се, това не е проблем за „бразилския крал“ - най-скъпият футболист в света.

 

 

Имотът се намира в курорта Мангаратиба - мястото, където Силвестър Сталоун засне екшън продукцията „Неудържимите“.

 

Не много футболисти могат да се похвалят, че в къщата им има хеликоптер и стадион, но Неймар може да си го позволи. Имението разполага с шест спални, огромен хол, басейн, джакузи, тенис корт и много други.

 

 

Местен жител нарече имението на Неймар - „къщата на мечтите“. Това е напълно разбираемо с оглед на това, че в подземието има и винарска изба, където можете да се съхраняват до 3000 бутилки вино.

 

 

Въпреки нарушаването на правилата за карантина, практикуването на плажен волейбол всъщност се е състояла в неговото имение. А онези приятели, които остават при него, спазват правилата на карантината.

 

 

По повод плажния волейбол неговият мениджърът коментира: „Тази снимка беше публикувана в Instagram на Неймар  сепоказва с други хора, които са в карантина с него. Всички живеят и пътуват с него от Париж до Бразилия.“

 

 

Неймар предложил дома си, за да могат приятелите му да прекарат първите 14 дни там, преди да се срещнат с роднините си. Мястото, където карантините спортистите да са напълно изолирани. Там той може да продължи да тренира и да се грижи за своите близки в толкова труден момент.

 

 

 

Засега, в името на здравето и налагащата се карантина футболистът остава настрана от другите членове на семейството си.

 
---

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Неймар, пандемия, коронавирус, карантина
Коментари
palms bet 7sport.net
Други новини