Пясъчните Лъвици започват срещу Украйна утре от 10:00 б.в.


Пясъчните Лъвици започват срещу Украйна утре от 10:00 б.в.
29-04-2015 23:48 | Яна Йорданова

Малинова & Симеонова слагат началото срещу Сулима & Удовенко, следват Динова & Ангелова срещу Махно & Махно

 

Украйна ще бъде първият съперник на България на турнира в Група В от третия кръг на Европейската отборна купа по плажен волейбол за жени.  Това стана ясно на проведената тази вечер техническа конференция преди състезанието.

 

Първи на корт 2 в австрийския град Баден утре, четвъртък, ще излязат двойката на Марица (Пловдив) Диана Малинова & Теодора Симеонова и първата двойка на Украйна Елизавета Сулима & Даря Удовенко.  Този двубой започва в 10:00 б.в.  Веднага след това, от 10:50 б.в., другият български тандем – Ася Динова & Светла Ангелова, ще срещне украинките Инна Махно & Ирина Махно.  Ако се стигне до разменени победи, спорът между плажните Лъвици и украинките ще се реши от 13:20 б.в. в трети мач, в който всяка от двете страни ще може да използва кои да е две от своите волейболистки.

 

По същото време, на корт 1, сили ще премерят другите два отбора в групата – Русия и Шотландия.

 

Играе се по система подобна на двойната елиминация.  Победителите от двете двустранни срещи ще се изправят един срещу друг на финал за първото място, което води директно към финалната фаза през 2016 година, а загубилите ще премерят сили, за да определят кой от тях ще остане на последното четвърто място и ще отпадне от по-нататъшно участие в Европейската отборна купа.  Тези две срещи ще се проведат утре следобед, а на другия ден, в петък, загубилият финала и спечелилият плейаута ще си разпределят второто и третото място, макар че и двата национални отбора ще продължат към четвъртия кръг по-късно тази година.

 

 

_____

 

Заповядай в нашия онлайн магазин за спортни стоки SportForMe.com!

 


Тагове: Европейска отборна купа плажен волейбол 2016, Марица, Диана Малинова, Теодора Симеонова, Ася Динова, Светла Ангелова
Коментари
няма мачове
Други новини