Златен трети мач срещу Шотландия решава съдбата на пясъчните Лъвици


Златен трети мач срещу Шотландия решава съдбата на пясъчните Лъвици
Снимка: cev.lu
30-04-2015 18:16 | Яна Йорданова

Гледай с BGvolleyball.com тук, начало: 18:20 б.в.

 

Златен мач ще определи победителя от срещата България - Шотландия, който ще се класира за четвъртия кръг от Европейската отборна купа по плажен волейбол за жени.  Дотук двата отбора си размениха по една победа и резултатът в тази двустранна среща е 1:1.

 

Най-напред Ася Динова & Светла Ангелова зарадваха българските почитатели на плажния волейбол, като на корт 2 в австрийския град Баден разбиха втората двойка на съперника Кати Барбър & Джилиан Лайал с 2:0 (21:9, 21:16) за 30 минути игра.  Във втория мач втората двойка на България Диана Малинова & Теодора Симеонова влязоха в люта битка с най-добрия тандем на Шотландия Лин Бийти & Мелиса Каутс, но след като загубиха първата част инфарктно с 22:24, във втората не бяха равностойни и отстъпиха с 10:21 след общо 35 минути игра.

 

Златният мач започва в 18:20 б.в. на централния корт на Щрандбад, като в него сили ще премерят Динова & Ангелова и Бийти & Каутс.

 

Гледай онлайн тук.

 

В същото време Русия спечели първото място в Група В и си осигури класиране директно за финалната фаза догодина, побеждавайки Украйна с 2:0 победи.

 

 

_____

 

Заповядай в нашия онлайн магазин за спортни стоки SportForMe.com!

 


Тагове: Европейска отборна купа плажен волейбол 2016, Диана Малинова, Теодора Симеонова, Ася Динова, Светла Ангелова
Коментари
няма мачове
Други новини