Ще подкрепяме ли отбора или ще го плюем?


Ще подкрепяме ли отбора или ще го плюем?
Снимка: BGvolleyball.com/lap.bg
31-05-2015 17:30

Интересно мнение на една волейболна фенка

 

След загубата на България от Канада в Световната лига отново се започнаха негативни коментари из форумите и социалните медии. Не бива да се забравя, обаче, че националите са домакини на финалите във втора дивизия на Световната лига и в груповата фаза селекционерът Пламен Константинов може да си позволи повече експерименти със състава.

Предлагаме ви едно мнение на една истинска фенка на националния отбор - Йоанна Кръстителска, която изказа позицията си чрез личния си профил в социалните мрежи.


Много ми е забавно как миналата година всички плюеха Алексиев, а хвалеха Скримов, а тази година в залата чувах точно обратното.

Много ми е забавно как казваха, че Жоро Братоев е еднотипен разпределител и не трябва да играе, а в залата го аплодираха като влезе в игра.

Забавно ми е как Владо Николов е "твърде стар"; как всички треньори са "надеждни и ще оправят отбора", а при първата издънка, вече не са точните хора.

Забавно ми е как в Полша след един ужасен сезон залите все пак бяха пълни, а след също толкова ужасен сезон, в България "Арена Ботевград" беше полупразна.

Забавни са ми "феновете" на националния отбор, които чакат те да се провалят, за да ги оплюят анонимно в Спортал.

---

Крайно време е да изберем страна: Дали ще подкрепяме този отбор (А той има нужда) или само ще го плюем. Защото такова подло и двулично държание ме накара да се чувствам ужасно, че съм част от такава публика, а не мога да си представя какво му е на отбора.

Изказах се. Мир.

/Заглавието е на BGvolleyball.com

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !


Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com

 

Тагове: България национален отбор волейбол мъже, Световна лига волейбол 2015, Владимир Николов, Тодор Алексиев, Тодор Скримов, Георги Братоев, Пламен Константинов
Коментари
palms bet 7sport.net
няма мачове
Други новини