Неоцененият шампион....


Неоцененият шампион....
04-06-2015 20:32

Волейболистите от Тетевен Волей се класираха за Суперлигата, но кмет и община не ги поздравиха

 

Повече от 20 дни изминаха от спечелването на Висшата лига по волейбол на България от мъжкия отбор на ВК Тетевен Волей и влизането на отбора в Суперлигата, където Тетевен ще застане до отборите на Левски, ЦСКА, Добруджа – Добрич, Марек – Дупница, Монтана и т.н.


За това време никой от Община Тетевен не се обади да честити официално победата на екипа на клуба и момчетата, накарали всички спортни, печатни и интернет медии в България да проявят интерес към малкия ни град и безпрецедентния спортен успех, или да засвидетелства почитта си към усилията на всички, които неуморно работиха всичките 7 години от създаването на клуба, за да може днес Тетевен да бъде волейболен център на региона, пък дори и да е най-малката община в Суперелита!

 

По този повод част от ръководството на Тетевен Волей реши на самоинициатива да се появи на месечната майска сесия на Общинския съвет, за да представи завоюваната Шампионска титла и да благодари за оказаното внимание и подкрепа през сезона със символични грамоти и медали на кмета и председателя на Общинския съвет.


Позволихме си да запитаме, обаче, редно ли е в Тетевен да не се говори за успеха и да не бъде приветстван той, а в другите населени места, в които бяха спечелени купи в националните шампионати по волейбол – Добрич, Пловдив и Дупница – кметовете и общинските съвети лично да посрещат победителите си по площади и концертни зали и да им благодарят, че не само защитават името на града, а го рекламират на национално и международно ниво! Снощи, например, съседите от Правец и Ботевград също отпразнуваха подобаващо призовите си места в баскетбола пред общината заедно с нейното ръководство. Получихме незадоволителен отговор, който просто прехвърляше отговорност, но все пак благодарим, ще отдадем допуснатите грешки на неопитност, а не на незнание!

 

От септември, обаче, когато Тетевен Волей ще е причината всяка събота и неделя града ни да се пълни с волейболни специалисти и туристи извиненията и оправданията ще бъдат излишни!
Тетевен Волей не е просто спортен клуб, той е причината над 130 деца да спортуват ежедневно и да вярват, че ако работиш здраво, можеш да постигнеш успех, той е причината Тетевен да е волейболен център, той е спортната емблема и реклама на града и местния бизнес и както навсякъде по света е първата асоциация за даденото населено място.

 

Иде есен и всички ние ще трябва да поемем отговорността за бъдещето на града си, за децата си и за спорта, затова ще очакваме от всеки, които ни подкрепя да застане отново зад нас в името на това да изчистим имиджа на града си и да го направим едно по-добро място за живеене! Отборният дух ни е много нужен най-вече сега!

 

tetevenvolley.com

 

--

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !


Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG


Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


 

Тагове: Тетевен Волей, Национална волейболна лига 2015 Висша лига, Национална волейболна лига 2016 Суперлига
Коментари
palms bet 7sport.net
няма мачове
Други новини