Волейболна самоподготовка у дома с разпределителката Александра Колева (видео)


Волейболна самоподготовка у дома с разпределителката Александра Колева (видео)
Разпределителката на Казанлък Александра Колева смята, че всеки уважаващ себе си спортист трябва да поддържа форма независимо от обстоятелствата
20-05-2020 18:20 | BGvolleyball.com

В очакване да отмине пандемията от коронавирус и ограниченията свързани с нея, и с надеждата скоро да се възобновят волейболните тренировки в зала, състезателките от ВК Казанлък продължават да поддържат форма в домашни условия, а ВК Казанлък представя тяхната дейност на клубния си сайт.

 

„Волейболът ми липсва много. Надявам се скоро отново да се съберем заедно и да имаме възможност да тренираме. Важното е да не се губи мотивация и да бъдем позитивни. Всеки уважаващ себе си спортист трябва се стреми да поддържа форма, независимо от обстоятелствата“, заяви разпределителката на „розите“ Александра Колева.

 

В последните седмици 18-годишната волейболистка поддържа форма на открито със занимания в двора на фамилната къща до Вършец, а как тренира тя и част от любимите й упражнения, можете да видите във видеото по-долу:

 

 

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Александра Колева, Казанлък, здраве, тренировки, форма, пандемия, коронавирус
Коментари
няма мачове
Други новини