В Англия: Допингът да бъде разрешен


В Англия: Допингът да бъде разрешен
06-08-2015 12:05


В професионалния спорт допинг скандалите вече са всяка седмица. Сега разбрахме, че някои хора, които могат да тичат невероятно бързо или прекалено продължително, са си помагали с достиженията на химията. Кой би си го помислил?

Какво следва от това, също не е голяма тайна. Съответните органи ще отричат до дупка, че има проблем, след това ще назначат разследване, което ще изобличи няколко "гнили ябълки" и те ще бъдат изхвърлени. Но керванът на лицемерието ще си продължи. Залогът е прекалено голям, за да бъде допусната фундаментална промяна. Затова и занапред, като чуем лека атлетика, ще си мислим за допинг, дори и някои атлети да са чисти. Как ще ни убедят в противното, като всички знаят за какво става въпрос?

Единственото решение на всички тези проблеми е едно - допингът да бъде разрешен. Всъщност защо всички тези стероиди и разни други химикали са забранени? И не само те, а и практики като генна терапия, манипулации с ДНК и други подобни. Срещу употребата на допинг от какъвто и да било вид има два основни довода. И двата обаче са несъществени.Целият материал на Джеймс Киркъп, "Дейли Телеграф",
преведен от в-к "7 дни спорт", може да прочетеш в специализирания сайт за лека атлетика BGathletic.com, като кликнеш ТУК.

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com

 

Тагове: допинг, лека атлетика, ИААФ
Коментари
palms bet 7sport.net
няма мачове
Други новини