В Италия: Спасиха Русия с нови правила


В Италия: Спасиха Русия с нови правила
Снимка: ФИВБ
20-08-2015 19:20

На Апенините акцентират, че новата формула на Световната лига връща в голямата игра изпадналите руснаци


След като от Международната федерация (ФИВБ) оповестиха официално решенията си за комерсиалните турнири при мъжете и жените през 2016 г., съответно Световната лига и Световното Гран При и последвалото увеличаване на първа дивизия при мъжете, се появиха и някои интересни коментари.

В Италия например отбелязват, че новата формула за Лигата при мъжете е в "стил Гран При, за да спаси Русия". Както е известно след последното издание на Лигата на богатите, Русия записа 11 загуби и завърши на последно място, което по старите правила означаваше отпадане във втора дивизия.

Всекидневникът "Гадзета дело Спорт" пък отбелязва, че "Световната лига е претърпяла революция" след увеличаването на бройката в елитната дивизия и въвеждането на четиристранните турнири в интерконтиненталната фаза.

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com

 

Тагове: Световна лига волейбол 2016, Русия национален отбор волейбол мъже
Коментари
palms bet 7sport.net
няма мачове
Други новини