От конкурса на FMG: Учете се от момичетата!


От конкурса на FMG: Учете се от момичетата!
28-08-2015 15:00


На пощата на конкурса за читателски коментари, който Free Media Group обяви, започнахме да получаваме вашите писма, като естествено започваме и да ги публикуваме


Започнахме публикациите с материал, написан от Николай Ненов. Неговият коментар засяга въпроси и проблеми на българския спорт. Сега продължаваме с нов мателриал, написан от Лора Рашева, която се възхищава от "златните момичета".


Всеки, който пожелае да се включи в конкурса, може да изпрати свой материал на и-мейл адрес konkurs.fmg@gmail.com. Ето първия, който публикуваме в сайта:

 

 

Да, правилно прочетохте. Седнете и научете нещо от "слабия пол". Драги ми футболисти, треньори и ръководни фактори най-вече за вас се отнася. Не бързайте да искате уроци от Николета Лозанова, не става дума за нея. Потърсете златните момичета.

Михаела Маевска, Христиана Тодорова, Ренета Камберова, Цветелина Найденова и Цветелина Стоянова. Имената на момичетата от златния ансамбъл. В този така субективен спорт, където може да си перфектен, но да не ти дадат подобаващата оценка момичетата продължават да се борят! Носят медал след медал, състезание след състезание. Без мрънкане, без хленчене, без обвинение по съдиите.

Не забравяме и индивидуалните ни бойци Мария Матева и Невяна Владинова -шапки долу и пред вас момичета! Имаме пример и за ръководните фактори от БФС - г-жа Илиана Раева - президент на БФХГ.

Ина Ананиева, Ефросина Ангелова и Бранимира Маркова - това са и примерите за родните футболни треньори, който вместо да гледат  тактическата част от играта, се чудят с каква глупост да се оправдаят след мача.

Вземете пример, пък може след време българското първенство да стане интересно за гледане.

Автор: Лора Рашева


---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com

 

Тагове: Конкурс за най-добър коментар
Коментари
palms bet 7sport.net
няма мачове
Други новини