Фланелка на Иван Зайцев на благотворителен търг


Фланелка на Иван Зайцев на благотворителен търг
Снимка: Архив.
27-06-2020 20:45 | BGvolleyball.com

 

Фланелка с автограф на звездата на италианския национален отбор по волейбол Иван Зайцев се продава на благотворителен търг с вещи на спортисти. Инициативата "Състезаваме се заедно - подкрепяме нашия отбор", организиранa от Атлетика Ватикана, Фиаме Джиале, „Кортил де Джентили” и Фидал-Лацио и подкрепена от папа Франциск в помощ на борбата срещу коронавируса, е събрал повече от 50 000 евро. Капитанът на женския национален отбор Кристина Кирикела също е дарила своя фланелка за каузата. 

 

Желаещите да се включат в наддаването могат да открият всички вещи на платформата Charitystars.com. Търгът ще продължи до петък (3 юли), а всички постъпления ще бъдат дарени на медиците от болница "Папа Джовани XXIII" в Бергамо и на фондацията Poliambulanza от Бреша.

 

Всички, които желаят да допринесат за набирането на средства, дори и да не участват в търговете, могат да направят дарение, като ще имат възможността да бъдат изтеглени за получаване на специални награди.

 

 

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Иван Зайцев, Италия национален отбор волейбол мъже, благотворителност
Коментари
няма мачове
Други новини