Син на волейболни легенди мина под венчилото


Син на волейболни легенди мина под венчилото
30-06-2020 13:30 | BGvolleyball.com

 

Синът на волейболните легенди Борислав Кьосев и Мила Кьосева вече е в лоното на семейните мъже. Наследникът Велизар, който се подвизава в Звездец (Горна Малина) и същевременно се занимава със семейния бизнес и върти хотела на баща си в София, взе за жена с име досущ като на бившата ни волейболна националка  - Мария Филипова. Въпреки съвпаденията на имената булката не се е занимавала със спорт. 

 

 

 

"Подписаха в тесен кръг, заради пандемията от коронавирус и ограниченията. Велизар има много приятели от Италия, които не могат се да дойдат и затова отложихме сватбата за юни догодина", коментира за BGvolleyball.com щастивата майка - бившата националка Мила Кьосева.   

 

Кумове на младото семейство бяха волейболистът на ЦСКА Яни Георгиев и приятелката му Катерина. Красавицата публикува снимка на младоженците с послание: "Оженихме ги.. Обичаме Ви... Обичайте се… За нас е чест да сме ваши кумове." 

 

 

Екипът на BGvolleyball.com пожелава на Велизар и Мария много щастие, любов и дълъг семеен живот!!! 

 

 

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Велизар Кьосев, Борислав Кьосев, Мила Кьосева, Яни Георгиев
Коментари
няма мачове
Други новини