MVP Самуил Вълчинов: Сънувал съм много пъти финала


MVP Самуил Вълчинов: Сънувал съм много пъти финала
20-07-2020 19:05 | BGvolleyball.com

 

Отборът на Левски София спечели титлата в държавното първенство по волейбол на България за юноши под 20 години във финалния турнир, проведен в Бургас. За MVP бе определен волейболистът на шампионите Самуил Вълчинов.  

 

Ето какво каза пред официалната страница на "сините" Сами: 

 

"Тези две неща означават много за мен - постигнахме ги с много труд - аз и моят отбор. Никой нищо не е свършил сам, свършихме много работа - титлата и наградата са напълно заслужени, радвам се, че успяхме да ги материализираме." 

 

"Миналата година беше голям удар за нас да не се класираме, беше важно да се върнем и да се класираме. Да бъдем там, където ни е мястото. Страшно много лишения и тренировки, и успяхме. Всичко се дължи на желанието, отборната игра, говорихме за постоянната игра, която трябва да държим. Мисля, че изпълнихме всичко и съм адски щастлив", добави Вълчинов. 

 

"Това ми беше мечтаният финал, сънувал съм го много пъти този мач. Като цяло тези финали бяха по-лични за мен, това ми беше последна старша възраст. Завършихме по най-добрия възможен начин. Посвещавам наградите първо на отбора, който беше с мен в тези тежки тренировки, всички моменти, семейството ми, което не е спирало да ме подкрепя и на всички хора в моето обкръжение, които са ми помагали и са ми давали съвети", завърши Сами. 

 

 

 

 

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Самуил Вълчинов, Левски София
Коментари
няма мачове
Други новини