Японски национал създаде ръководство срещу COVID-19 за спортисти


Японски национал създаде ръководство срещу COVID-19 за спортисти
10-08-2020 21:35 | BGvolleyball.com

 

Японският национал Юки Ишикава създаде ръководство за превенция на COVID-19 за спортисти. Волейболистът, който играе на поста посрещач, е написал препоръките под надзора на Университетската болница Кобе на базата на опита си в Италия, където инфекцията се разпространява бързо. Състезателят на Алианц (Милано) обяви новината на пресконференция. 


 "Смятам, че това е едно от нещата, които мога да направя за спортистите, за да предотвратим инфекцията и да избегнем предаването на вируса." 

 

Ръководството съдържа шест предпазни мерки за спортисти - особено любопитно е указанието за измиването на ръцете. Ишикава разказва как волейболистите имат навика неволно да докосват подметките на обувките си, преди да играят: „Винаги почиствам обувките си преди да изпълня сервис. По-добре е да не се пипат. Трябва да направим всичко възможно, за да предотвратим инфекцията", сподели японецът. 

 

 

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
palms bet 7sport.net
Други новини