Волейболно семейство очаква първото си дете


Волейболно семейство очаква първото си дете

Снимка: Архив. 

27-12-2020 21:15 | BGvolleyball.com

 

Волейболистът на Берое 2016 (Стара Загора) Иван Чолев и съпругата му Патрисия ще стават родители. Хубавата новина съобщи щастливата бъдеща майка с пост във Фейсбук по повод коледните празници и новата година и равносметката за 2020 г. 

 

 

"Измина още една година... За повечето сигурно е била ужасна, я заради вируса, я заради затворените граници, магазини и заведения... За мен беше изпълнена с толкова много хубави емоции, че дори не успях да разбера какво е Ковид-19... Благодаря на тези, които останаха в живота ми, на тези, които напуснаха живота ми и на тези, които се завърнаха... Пожелавам на всички 2021 година да бъде прекрасна... Изпълнена само с положителни емоции и усмивки... На мен ми предстои най-уникалното изживяване и съм сигурна, че предстоящата 2021 година ще бъде в пъти по-прекрасна от изминалата 2020... Весело посрещане на всички и нека през новата година, а и не само - да станем по-добри и смирени", написа състезателката на Казанлък. 

 

 

Иван и Патрисия станаха семейство през август, след няколкогодишна връзка. 

 

 

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Иван Чолев, Патрисия Чолева, Берое 2016
Коментари
palms bet 7sport.net
Други новини