Бляскава церемония за Мис и Мистър BGvolleyball.com 2015


Бляскава церемония за Мис и Мистър BGvolleyball.com 2015
21-12-2015 17:47 | Ивайло Пампулов

 

Награждаването привлече интереса на хората около Водната сцена в Paradise Centre


Мис и Мистър BGvolleyball.com 2015 бяха наградени на специално тържество на Водната сцена в Paradise Centre в София. Ивета Станчулова от ЦСКА (София) и Гордан Люцканов от Тетевен Волей (Тетевен) и техните подгласници получиха наградите си от легенди като Борислав Кьосев и Антонина Зетова, както и от представители на Националния волейболен фенклуб.

Лентата на победителката в тазгодишния конкурс при дамите Ивета Станчулова получи лично от миналогодишната Мис Кристиана Петличка. Шампионската лента за Мистър Гордан Люцканов пък получи от една от най-добрите волейболистки на България - Антонина Зетова.

Специално за церемонията от Пловдив дойде завършилата на второ място в конкурса Вангелия Рачковска, която бе придружена от мениджъра на Марица Борис Халачев.

На трето място се нареди съотборничката на Ивета Станчулова в ЦСКА - Славена Никова.

При мъжете втори в конкурса бе Борислав Атанасов, който нашумя от участията си в поредица реалити формати.

Единствен третият в класацията за Мистър BGvolleyball.com 2015 Димитър Маринков не можа да пристигне, тъй като се подготвя заедно със съотборниците си от Добруджа 07 (Добрич) за предстоящото дерби от Суперлигата срещу Марек Юнион-Ивкони (Дупница) от последния кръг, непосредствено преди коледните празници.

 

Борислав Кьосев заедно с мениджъра на Марица Борис Халачев.

Победителите и призьорите в двата конкурса получиха доста подаръци, като от името на марката Flair мениджърът на фирмата Пламена Радославова връчи ваучери на стойност 150 лв, 100 лв и 50 лв в зависимост от класирането (първо, второ и трето място).

Награди за волейболистите и волейболистките имаше и от фирмата за бижута Galdini, които ги изненадаха с подаръци, затворени в плик.


От Националния волейболен фенклуб подариха на всички цветя, както и козметични продукти. Лично председателят на Националния фенклуб Георги Христов предвождаше група верни волейболни привърженици на тържествената церемония.

 

Волейболните Мис-ки отляво надясно: Вангелия Рачковска, Кристиана Петличка, Славена Никова и Ивета Станчулова.

В края на събитието Водната сцена дори се оказа тясна за всички победители, призьори и гости. Церемонията за Мис и Мистър BGvolleyball.com 2015 привлече погледите на доста минувачи в търговския център, които се спираха да гледат и дори да снимат мероприятието.

След края на бляскавото събитие фенове искаха да се снимат с победителите.   

 

Накрая Водната сцена се оказа тясна за всички наградени и награждаващи.

Специални интервюта с победителите и видео от церемонията очаквай през следващите дни в BGvolleyball.com.


---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Мис Волейбол, Мистър Волейбол, Георги Христов, Мис BGvolleyball.com 2015, Мистър BGvolleyball.com 2015, Ивета Станчулова, Гордан Люцканов, Кристиана Петличка, Вангелия Рачковска, Славена Никова, Борислав Кьосев, Антонина Зетова, Борис Халачев
Коментари
palms bet 7sport.net
няма мачове
Други новини