Мартин Иванов: Надяваме се г-н Крушарски да застане зад думите си


Мартин Иванов: Надяваме се г-н Крушарски да застане зад думите си
13-06-2021 14:39 | Малинка Димитрова

 

Постъпиха изключително непрофесионално и некоректно към нас, категоричен е националът 

 

 

Волейболистите от мъжкия отбор на Локомотив (Пловдив) изпратиха отворено писмо до главния спонсор Христо Крушарски и медиите, с което изразяват своето недоволство от ситуацията с неизплатените им от няколко месеца заплати. 


Вече бившето либеро на пловдивчани Мартин Иванов сподели пред BGvolleyball.com, че се надява проблемът да се разреши възможно най-скоро, и то без намесата на други институции. Какво още каза волейболистът, прочетете в следващите редове. 

 

 

Разкажи повече за ситуацията с неизплатените ви заплати.

 

За жалост ситуацията е такава, че се подхожда изключително непрофесионално към нас. А ние проявихме разбиране за затрудненията, породени от COVID ситуацията по света. 

 

 

Правихте ли опити да се свържете с г-н Крушарски по-рано?

 

Да, господин Крушарски дойде преди един от последните мачове и говори пред целия отбор като даде обещание, че до края на април ще бъдат изплатени всички заплати. Уви, това не се случи.

 

 

Ръководството на клуба оказа ли ви някакво съдействие?

 

При въпрос какво се случва всеки път получавахме отговор "другата седмица" или "до края на седмицата ще получите поне една заплата", което e изключително некоректно - да даваш напразни обещания и да не се случват. 

 

 

В случай, че писмото не даде резултат - каква ще е следващата стъпка? Ще се стигне ли до намеса на други, по-висшестоящи органи?

 

Всички вярвахме и продължаваме да вярваме, че господин Крушарски ще застане зад думите си и няма да се стига до по-нататъшни действия. Ние изпълнявахме задълженията си съвестно въпреки трудностите. Затова и очакваме професионално отношение и към нас самите. Да не забравяме, че в отбора има мъже със семейства и деца!   

                        

 

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
palms bet 7sport.net
Други новини