Шампионките от Марица съдийстват на турнир по плажен волейбол, Владо Николов и Евгени Иванов гости


Шампионките от Марица съдийстват на турнир по плажен волейбол, Владо Николов и Евгени Иванов гости
12-08-2021 10:32 | BGvolleyball.com

Шампионките от Марица ще влязат в ролята на съдии на любителския турнир по плажен волейбол, който ще се проведе по случай празника на Варна, 15 август.

 

В силното за страната ни волейболно лято, състезателките от Пловдив ще бъдат за първи път от другата страна на терена и ще следят за спортсменската игра на пясъка. Надпреварата  е част от спортната програма на „Нестле Живей Активно“ за празника на града.

 

Всички любители на плажния волейбол в морската ни столица могат да покажат своите умения не само пред носителите на титлата на България, но и пред легендите на този спорт – Владимир Николов и Евгени Иванов – Пушката, които ще бъдат специални гости на турнира. Те ще поемат ролята на ментори на отборите и ще демонстрират умения.

 

Състезанието ще се проведе на плаж Аспарухово и стартира в 10:30. Ще се играе по двойки, а спортните ентусиасти могат да се регистрират на място или предварително, като изпратят лично съобщение на страницата на събитието във Facebook.

 

„Като представители на един от най-любимите спортове на българите, ние осъзнаваме важната си роля в популяризирането на спорта и активния начин на живот. Затова за поредна година сме част от „Нестле за Живей Активно и заедно помагаме в изграждането на по-здраво общество. На 15 август Ви каним да бъдете с нас във Варна, за да загреем с емоции за Европейското първенство по волейбол и да покажем, че можем да бъдем активни всеки ден, а плажът е едно страхотно място да играем волейбол и да се за забавляваме“, сподели главният мениджър на Марица Борис Халачев.

 

 

 

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Марица, Нестле Живей Активно, Евгени Иванов, Владимир Николов
Коментари
palms bet 7sport.net
Други новини