Мартин Стоев: Бих поел мъжкия национален отбор, но при определени условия


Мартин Стоев: Бих поел мъжкия национален отбор, но при определени условия
14-09-2021 15:22 | Ани Колева

Селекционерът на националния отбор на България за юноши под 19 години Мартин Стоев, който изведе младите ни волейболисти до сребърните медали на световното първенство в Иран и така бе записан един от най-големите ни успехи при подрастващите, разкри в интервю за BGvolleyball.com, че би поел държавния ни тим, но само при определени условия.

 

Припомняме, че Мартин Стоев е бивш селекционер на мъжкия национален отбор на България, като извежда „лъвовете“ до бронзовите медали на световното първенство през 2006 година и световната купа в Япония през 2007 година. Това са и последните големи успехи с отличия при мъжете за изминалите години.

 

 

Ако ти предложат да поемеш мъжкия национален отбор, би ли приел?

Ако ми предложат, условията ще бъдат тежки и стриктни. Нямам предвид финансови. Просто трябва да се променят много неща, които, според мен, от 2012 година до сега са изпуснати.

 

Какво визираш, нещо по-конкретно?

Конкретно мога да кажа, че е имало случаи да се консултират състезатели кой да бъде треньор. Това  е недопустимо. При такива обстоятелства успех никога няма да има и това се вижда за момента. Това е едно от малките неща, но не искам да влизам в подробности и да разкривам тайни от кухнята. Но има неща, които, ако не се променят, така ще си продължим.

 

 

 

Това значи ли, че би се навил да станеш треньор на мъжете?

Ако изпълнят моите условия – да.

 

Какво каза още Мартин Стоев за постигнатия успех на световното първенство, най-трудният момент от турнира, преодоляването на фобията от летене със самолет и визията за младите волейболисти за бъдещето, очаквайте цялото интервю малко по-късно в BGvolleyball.com

 

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Мартин Стоев, България национален отбор волейбол юноши под 19 години, България национален отбор волейбол мъже
Коментари
palms bet 7sport.net
Други новини