Иван Латунов: Ще дам всичко от себе си за ЦСКА


Иван Латунов: Ще дам всичко от себе си за ЦСКА

Снимка: Архив. 

15-09-2021 17:31

 

Централният блокировач Иван Латунов е поредното ново попълнение на ЦСКА за предстоящия сезон. 

 

Ето какво каза 31-годишният волейболист след трансфера си в ЦСКА пред клубния сайт: 

 

 

Какво те накара да приемеш предложението за трансфер в ЦСКА?

Както всички знаете, Сашо дойде преди няколко месеца в Хебър, за да ни помогне. И общо взето си паснахме, както по отношение треньорските му качества, така и като тренировъчен процес. Той ми се обади и ми предложи, ако не остана в Пазарджик, че съм добре дошъл в ЦСКА. И така се случиха и нещата.

 

С какви очаквания поемаш това сериозно предизвикателство? Винаги когато говорим за ЦСКА, дори и в трудни моменти, клубът се е борил за най-високите отличия.

За мен ще бъде чест да съм в отбора. Ще дам всичко от себе си да помогна на клуба. Радостен съм, че съм тук.

 

 

Какви са твоите очаквания за новия сезон?

Първо да се направи една хубава подготовка. Да няма контузии. С тази пандемия, всичко да се нормализира. Да може вече публика да има. Излизаме на всеки мач за победа.

 

Каза сам за публиката. Тази на ЦСКА винаги е била доста претенциозна по отношението на резултатите на отбора. Винаги и пламенно е подкрепяла клуба. Предполагам, че нямаш търпения да играеш пред такива фенове?

Да! Винаги съм бил от страната да викат срещу нас. Сега ще ми бъде любопитно, когато тази публика е от страната, която да ни подкрепи. Ще бъде много интересно. Дано да оправдаем очакванията им.

 

Докъде смяташ че може да стигнете?

Първото нещо е да сме здрави. Колкото се може по-напред, ще бъде най-хубаво. Винаги ще даваме всичко от себе си, пък нека да видим какво ще се случи.

 

 

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
palms bet 7sport.net
Други новини