Армен Назарян и Едмонд Назарян подаряват 1000 едномесечни карти за Pulse Fitness & Spa!


Армен Назарян и Едмонд Назарян подаряват 1000 едномесечни карти за Pulse Fitness & Spa!
01-10-2021 17:11 | BGvolleyball.com

 

Армен Назарян, Едмонд Назарян и Pulse Fitness & Spa Ви канят да се възползвате от уникална възможност. Само до 15.10 може да получите напълно безплатна едномесечна карта за фитнес, спа и групови занимания в Pulse Fitness & Spa. 

От предложението могат да се възползват първите 1000 души, които се регистрират на специална страница, достъпна на ТОЗИ ЛИНК.

Двамата шампиони са твърдо решени да мотивират повече българи да започнат да спортуват като те самите са редовни посетители на клубовете Pulse Fitness & Spa и са удивени от условията. Активният начин на живот има доказан позитивен ефект върху здравето. 

Няма по-подходящо време да се погрижим за себе си, а какъв по-добър старт от напълно безплатен месец в Pulse Fitness & Spa!

Какво получавате? Целодневен достъп до всички Pulse Fitness & Spa обекти в съответния град, възможност да посещавате десетки групови занимания седмично, да тренирате с първокласно фитнес оборудване и да релаксирате в спа зоните на клубовете.

Картите подарък важат за градовете София и Пловдив като от тях не могат да се възползват хора с активно клубно членство във веригата. Крайният срок за кандидатстване е 15.10, но поради големият интерес Ви съветваме да се регистрирате възможно най-скоро. Регистрирайте се ТУК още сега!

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
palms bet 7sport.net
Други новини