Самуил Вълчинов и Цветослав Николовски: Гладни сме за победа срещу Бразилия


Самуил Вълчинов и Цветослав Николовски: Гладни сме за победа срещу Бразилия

Снимки: Архив. 

02-10-2021 19:57 | BGvolleyball.com

 

Националният отбор на България за мъже под 21 години ще играе за петото място на световното първенство за тази възраст, което се провежда в България и Италия. Воденият от Найден Найденов тим надделя над Чехия с 3:1 гейма в полуфинална битка за разпределение на местата от 5-о до 8-о. 

 

Ето какво казаха след мача Самуил Вълчинов и Цветослав Николовски

 

"Първи мач в нова зала, може би трябваше да влезем в ритъм. Затова им дадохме първия гейм. Мисля, че след това се справихме. Тези мачове са адски трудни, трябваше да се съберем след насъбралата се  емоционална умора, да играем на това ниво. Това ме прави щастлив", заяви Вълчинов. 

 

"Чехите не ни изненадаха - всичко, което си говорихме преди мача, се случи. Най-трудно ни беше да спазим в тактически план нещата, поради новата зала, дългото пътуване, смяната на обстановката."

 

 

"Очакваме да се реваншираме и да победим Бразилия. Можем да се справим с всичко, което правят. Стига ние да играем нашата игра, ще успеем да ги бием."

 

"Трябва да се възползваме от леките топки, които ни се дават, в тези ситуации е ключът. Петото място не е малко, и трудно се печели, но всички много ни е яд, за това, което се случи в България и ще изкараме цялата си злоба тук. Гладни сме за победа", казаха още двамата волейболисти. 

 

 

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: България национален отбор волейбол мъже под 21 години, Световно първенство волейбол 2021 мъже под 21 години
Коментари
palms bet 7sport.net
Други новини