Найден Найденов: Нямаме поставени цели, задачата е да надграждаме


Найден Найденов: Нямаме поставени цели, задачата е да надграждаме
07-10-2021 21:28 | Ани Колева

 

Найден Найденов се завърна начело на мъжкия отбор на Марек Юнион-Ивкони за предстоящия сезон 2021/22. В първата си контрола волейболистите на Дупница отстъпиха на Пирин с 1:3 гейма. Новият селекционер заяви за BGvolleyball.com, че тимът в по-голямата си част с млади състезатели, като целта е те да придобиват опит и да се надгражда.

 

„Върнах се във ВК Марек, защото Виктор Карагьозов поема школата на клуба. Той става главен треньор на подрастващите. Аз приех предложението да поема мъжкия отбор.

 

В представителния тим за предстоящия сезон ще работим с по-млади момчета. Целта е те да се обиграват и да повишават нивото. Затова са тези контроли, да натрупат игрово време и да се види къде сме. 

 

Загубихме от Пирин в първата проверка, но тимът на Разлог има качествени играчи. При нас някои от състезателите играят за първи път като титуляри. Ще трябва доста да работим. Нямаме поставени цели. Въпросът е младите да се развиват покрай някои от по-опитните в състава. Задачата е да надграждаме и да играем добър волейбол.“

 

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Марек Юнион-Ивкони, Национална волейболна лига 2022 Супер Волей, Найден Найденов
Коментари
palms bet 7sport.net
Други новини