Честит юбилей на Радослав Арсов!


Честит юбилей на Радослав Арсов!
11-10-2021 12:38 | BGvolleyball.com

 

На днешния 11 октомври повод да почерпи има волейболният треньор Радослав Арсов. Денят е по-особен за родния специалист, тъй като празнува юбилей и навършва 50 години.

 

Радослав Арсов е бивш национал на България, играе на поста диагонал. Един от героите от златното поколение преди 30 години, които завоюват шампионската титла на световното първенство за младежи в Кайро през 1991 година. След това играе на мъжко ниво в различни първенства в Европа.

 

 

След приключване на професионалната си кариера като спортист, остава във волейбола и продължава като треньор. Франция го грабва и той започва да се развива в тази страна.

 

В настоящето Арсов е старши треньор на женския отбор на Вандьовр Нанси, където работи от няколко сезона. С упорита и всеотдайна работа той извежда клуба от аматьорско ниво до първа лига във Франция. Превръща го в основен фактор и клуб, борещ се за челните позиции в шампионата. В същото време наблюдава отблизо волейбола в България, като работи в щаба на някои национални селекции.

 

Екипът на BGvolleyball.com пожелава на Радослав Арсов много здраве и радостни мигове със семейството му. Успехи на волейболното поле и да покорява върхове на клубно и национално ниво.

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
palms bet 7sport.net
Други новини