УС утвърди състава на съдийската комисия


УС утвърди състава на съдийската комисия
30-11-2021 17:32 | BGvolleyball.com

 

Управителният съвет на БФ Волейбол утвърди на свое заседание състава на съдийската комисия към федерацията. Неин председател ще бъде Пенчо Ангелов, а заместникът му е Пламен Антонов. Като членове на комисията бяха избрани Александър Виналиев, Атанас Върбанов, Симеон Иванов, Ивайло Иванов, Добромир Добрев, Мартин Янакиев, Васил Василев, Игнат Митев и Пламен Иванов.

 

Заседанието на управата на БФ Волейбол избра и участниците в Комисията по правилата на играта, квалификацията и международната дейност. Ръководител ще бъде Александър Виналиев, а членове - Ваня Първанова, Атанас Върбанов и Владимир Котев.

 

За шеф на Дисциплинарната комисия беше утвърден Юлиан Гюров. В неговия орган ще членуват Любомир Сираков и Степан Киркоров.

 

В комисията по назначенията председател е Игнат Митев, с членове Константин Йоцев, Пламен Иванов, Константин Йовчев и Георги А. Георгиев. 

 

Комисията по финанси е поверена на Илиян Георгиев. Нейни членове са още Елвира Ждерова, Весела Лазарова и Стоян Барев. 

 

Николай Русев е председател на комисията по плажен волейбол. Нейни членове са още Огнян Андонов и Любомир Петров. 

 

Комисията в най-новия спорт във волейболното семейство - снежния волейбол, ще е с председател Чавдар Марев. В неговия орган като членове са Любомир Сираков и Илия Пенков.

 

Секретар на Националната съдийска комисия по волейбол ще е Любомир Петров. Управителният съвет утвърди и регионални отговорници: Пламен Антонов (София, София област), Чавдар Марев (Пловдив, Пазарджик, Смолян), Александър Виналиев (Варна, Добрич, Шумен, Силистра), Светослав Костадинов (Стара Загора, Кърджали), Пенчо Ангелов (Бургас, Сливен, Ямбол), Игнат Митев (Плевен, Велико Търново, Габрово), Слави Янков (Видин, Враца, Монтана) и Симеон Иванов (Кюстендил, Перник, Благоевград).

 

Управителният съвет утвърди проектите на БФВ по Програмата на ММС за финансово подпомагане на дейности по провеждане на домакинства на международни спортни състезания на територията на Република България - Волейболна лига на нациите за мъже (2022 г.) и Европейско първенство за мъже (2023 г.)

 

Обсъдени бяха и отчетите на треньорите на националните отбори за мъже под 21 г., 19 г. и 17 г., както за жени под 18 г. и 16 г.

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: БФВ
Коментари
palms bet 7sport.net
Други новини