Президентът на Хебър Александър Иванов: Излизаме с гордо вдигнати глави и продължаваме напред


Президентът на Хебър Александър Иванов: Излизаме с гордо вдигнати глави и продължаваме напред
30-11-2021 21:13 | BGvolleyball.com

Президентът на ВК Хебър (Пазарджик) Александър Иванов заяви след загубата от полския първенец Ястжембски Венгел с 0:3 гейма, в първия мач от група А на Шампионската лига, че има известно разочарование, но тимът ще си вдигне главите горе и ще си стъпи на краката.

 

„След мача ще проверим здравословно как сме. Но това, което коментирахме и преди срещата - имаме малко вирусни проблеми, контузии, особено на центъра Виктор Йосифов. Сега ще проверим дали всичко е ОК и ще се опитаме да се възстановяваме, защото имаме няколко важни двубоя до края на сезона  - и в Шампионската лига, и в българското първенство."

 

„Със сигурност всички оценяваме мястото, на което сме. Главозамайващо е като се замислим откъде тръгнахме преди години и къде сме в момента. Разбира се, не е приятно да загубим по какъвто и да е начин, особено с такъв резултат. Но е хубаво малко да си сверим часовниците, да видим къде можем да поработим. В крайна сметка имаме опитни състезатели, които съм сигурен, че могат да излязат от тази ситуация. Всичко е в нашите ръце и глави да го направим. Хубаво е да се развиваме не само волейболно, но и организационно, защото има какво да научим от тук в Полша, където всичко е на много високо ниво. Тук всичко е направено за волейбол, знаете каква волейболна нация са в Полша, виждате и каква е атмосферата в залата. Чувството беше много хубаво преди мача, разбира се, сега сме малко разочаровани, но главите горе и ще си стъпим на краката както подобава."

 

"Нещата са много, които можем да допълним чисто организационно. На нас тепърва ни предстои първо домакинство и сблъсък с всички правила, които трябва да спазваме. Дори и в момента не ни достигаха 1,70-1,80 м. игрище, заради които ни се наложи да свършим доста строителна дейност в нашата зала. Има какво да се научи, но не това е най-важното. Важното е в момента да си направим един чисто волейболен анализ, да видим къде какво можем да подобряваме и наистина да си изчистим главите, защото в крайна сметка това не е края на света. Ние сме в групите на Шампионската лига и няма от какво да се срамуваме. Излизаме с гордо вдигнати глави и продължаваме напред."

 

Програма, резултати и класиране в група А на Шампионската лига вижте тук.

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Александър Иванов, Хебър, Шампионска лига волейбол 2022 мъже
Коментари
palms bet 7sport.net
Други новини