Състезатели на Монтана помагат на перспективни младежи по пътя към американската мечта


Състезатели на Монтана помагат на перспективни младежи по пътя към американската мечта
15-01-2022 16:30 | BGvolleyball.com

 

Пи Кей Рекрутмънт е първата изцяло българска агенция, работеща  единствено с млади волейболисти, които имат желанието да преследват спортните и академичните си мечти в Съединените Американски Щати. Основатели на агенцията са Радослав Попов - завършил Криминология и Национална Сигурност в университета Джордж Мейсън  през 2017 г., и Димитър Калчев - завършил Финансов Анализ в Калифорнийски щатски университет-Нортридж през 2019 г. Изминали пътя на кандидатстване, приемане, оформяне на документи, заминаване, престой и създаване на връзки в рамките на общо 6 години, двамата решават да основат агенцията. Самият интерес на треньори от Щатите през годините да получат предложения от самите основатели, дава тласък на двамата да продължат в тази посока. 

 

Основната цел на Пи Кей Рекрутмънт е чрез опита, името и връзките, натрупани отвъд Океана през годините, Попов и Калчев да помогнат на всички перспективни и в същото време академично стабилни гимназисти и бъдещи студенти да намерят подходящия за тях университет и да се реализират в бъдеще, едновременно с престижно образование и богата волейболна кариера. 

 

 

 Комуникацията на агенцията опира до всички университети на територията на Америка, предлагащи пълна или частична спортна стипендия. Услугите и пътя, който трябва да бъде извървян, Пи Кей Рекрутмънт предоставя в официалния си уебсайт.   

 

 Доброто отношение и разбиране с редица треньори през годините  помага  на агенцията за взаимното доверие. Постоянната комуникация с Америка дава ясна идея за моментното състояние на отборите и от какви играчи се нуждаят.  

 

 Агенцията разполага с личните контакти на всички женски и мъжки тренъори, помощници и координатори по трансферите. 

 

 

След предлагането на един играч, агенцията прави всичко възможно да договори най-добрите условия, като заедно с играча избират най правилното място според профила и желанието на играча. От голямо значение за избора са местоположението на университета, дивизията в която се намира, целите на отбора, както и качеството на състезателите и тренъорския щаб. Пи Кей Рекрутмънт дава ясна и точна оценка за положението на всяка програма. 

 

 

"Само за около четири месеца работа, агенцията вече работи с шестима талантливи волейболисти, като трима от тях са в 10 клас и имат качества да напреднат в следващите години, през които ще бъде изграден индивидуален профил, в които след като бъдат промотирани, агенцията ще се постарае тренъорите в Щатите да следят развитието им и след като бъдат набелязани в по ранен етап шансът за по-голяма стипендия е по-добър. За другите трима им предстои завършване на средно образование през следващата година, имаме оферти и за тримата - включително пълни стипендии и продължаваме преговорите за тях. Всеки един от тях има различни данни и плюсове, които са представени по-най добрия начин пред представителите на университетите в Америка. При първата клиентка на агенцията около 10 университета имат добри оферти за нея", разказват Попов и Калчев. 

 

"Отделно работим по създаването на профилите на още петима клиенти, за които ще започнем да намираме оферти в идните дни", допълват двамата. 
"Търсим начини да се популяризира максимално, имаше няколко интервюта с местни медии, има още няколко, които очакваме скоро. Искаме да попаднем пред очите на максимално много волейболисти, понеже шансът си струва. Много хора могат да се възползват", споделят те. 

За повече информация прочетете в официалния уебсайт на агенцията:  www.pkrecruitmentagency.com

 

Facebook: Popov&Kalchev Recruitment Agency

 

Instagram: pk_recruitment

 

Email: pk.recruitment.agency@gmail.com

 

 

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
palms bet 7sport.net
Други новини