Виктор Карагьозов: Успехът ни е напълно заслужен


Виктор Карагьозов: Успехът ни е напълно заслужен

Снимка: Архив. 

16-01-2022 22:55 | BGvolleyball.com

 

Националният отбор по волейбол на България за юноши под 18 години спечели Балканиадата в София, която се явява  квалификация за европейското  първенство, след като надигра Гърция с 3:0 гейма в последния си мач от надпреварата в зала "Левски София".  

 

Ето какво каза след мача старши треньорът Виктор Карагьозов

 

 

"Заслужен успех. Успяхме да се противопоставим на всички отбори, като само срещу Сърбия не играхме по най-добрия начин, но важното е, че спечелихме Балканското първенство и се класирахме за Европейското първенство. Успехът ни е напълно заслужен. Поздрави за отбора и благодарности на всички хора, които дойдоха да го подкрепят в залата."  

 

"Дали ще успеем да подобрим класирането си от предишното Европейско първенство, не може да прогнозираме отсега, но е ясно, че ще направим всичко по силите си. Ще трябва да видим и нивото на останалите. Всеки отбор израства и на тази възраст разлика дори от шест месеца може да е съществена. Като погледнем обаче какви и колко на брой силни отбори не успяха да се класират от първата квалификация, а някои от тях ще трябва да останат извън Европейското първенство и след втората квалификация, това само по себе си говори за постижението на нашия отбор", добави Виктор Карагьозов.

 

 

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
palms bet 7sport.net
няма мачове
Други новини